Ak Parti Yozgat Milletvekili Adayı Dr. Ertuğrul Soysal, seçim ziyaretlerinde Yozgatlılardan müthiş bir sevgi seli ile karşılandığını belirterek, duyduğu memnuniyeti ifade etti. Seçim çalışmalarını yoğun bir programla sürdüren Ak Parti 2. sıra milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, Türk milletine Cumhuriyet tarihinin hizmetlerini sunan kadronun lideri, başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde nefer olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

            Köy gezilerine Sorgun İlçesi’nde devam eden Soysal; “Gezdiğimiz her yerde şükürler olsun müthiş bir sevgi seli ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız teveccüh gösteriyorlar.

            Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir hizmetle karşılaştıklarını ve bundan çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Kanalizasyonlarından içme sularına, yollarından kaldırımlarına kadar bütün ihtiyaçları giderilmiş. Böyle bir başbakanın, böyle bir dünya liderinin ekibinde bir nefer olmaktan gurur duyuyorum. Biz de bu milletin hizmetkarıyız. Daha fazla hizmet daha fazla çalışmak bizim hedefimiz olacak." dedi.

Editör: TE Bilişim