Ak Parti Yozgat’ta seçim ve koordinasyon merkezini törenle açtı. Yoğun katılımın olduğu açılış töreninde seçim öncesi önemli mesajlar verildi.

            Ak Parti’nin Sakarya Caddesi’nde oluşturduğu seçim karargahının açılışı dün yapıldı. Açılış töreninde konuşan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, hırsızlara, hortumlara dur demek, daha çok hizmet ve aydınlık yarınlar için Yozgatlı’dan destek istedi.

            Saat 11.30’daki açılış törenine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Milletvekili Abdulkadir Akgül, Osman Coşkun, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, milletvekili adayları Dr. Ertuğrul Soysal, Avukat Yusuf Başer, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, İşadamı Bilal Şahin, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

            Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Ak Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu belirterek, Yozgat’ta da hizmet noktasında çığır açan Ak Parti’nin ülkenin geleceği olduğunu söyledi.

            Milletvekili Osman Coşkun da konuşmasında Yozgatlılardan hem helallik istedi, hem de hizmete devam sözü verdi.

            Daha sonra söz alarak konuşan Milletvekili Adayları Dr. Ertuğrul Sosyal ve Avukat Yusuf Başer, katılımcılara hitaben anlamlı birer konuşma yaptılar. Sosyal ve Başer, konuşmalarında başbakanın teveccühü ile Yozgat milletvekili adayı olduklarını belirterek, Yozgatlı’nın da desteği ile meclise gitmeleri halinde en iyi şekilde hizmet etmenin gayretinde olacaklarının sözünü verdiler.

            Milletvekili Abdulkadir Akgül de konuşmasında Yozgatlıları selamlayarak; “Allah izin verir, siz de destek verirseniz meclise gittiğimde Yozgat’a en iyi şekilde hizmet etmeye, devam eden hizmetlerimi tamamlamaya çalışacağım” diye konuştu.

            Yapılan konuşmaların ardından MHP’den Ak Parti’ye geçen Saraykent İl Genel Meclisi Üyesi’ne rozeti takıldı.

 

Editör: TE Bilişim