Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğüne bağlı Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Bozok ve Sürmeli Çocuk Evi'nde barınan nisan ayında doğan çocuklar için ''doğum günü'' partisi düzenlendi.

     İl Özel İdaresi Sosyal tesislerindeki doğum günü kutlamasına, Vali Necati Şentürk'ün eşi Sevim Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer'in eşi Neriman Başer, Vali Yardımcısı Salih Gelgeç'in eşi Emine Gelgeç, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu'nun eşi Züleyha Akarsu, bazı kamu kurum ve kuruluşları yöneticilerinin eşleri ile Yozgat Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Bozok Çocuk Evi ve Sürmeli Çocuk Evi'nden nisan ayında dünyaya gelen 6 çocuk katıldı.

     Doğum günleri kutlanan çocuklarla öğlen yemeğinde beraber olan ve doğum günü pastasını birlikte kesen Sevim Şentürk, verdiği çeşitli hediyelerle de çocukları sevindirdi.

     Her ay Yozgat Çocuk Yuvası Müdürlüğü, Sürmeli ve Bozok Çocuk evlerinde kalan çocukların doğum günü sevinçlerini paylaşmak ve mutluluklarını birlikte yaşamak amacıyla doğum günü kutlaması düzenlediklerini belirten Sevim Şentürk, ''Nisan ayında dünyaya gelen ve burada bulunan altı çocuğumuzun doğum günlerini kutladık. Sevinçlerine ortak olduk, mutluluklarını paylaşıp, birlikte yaşadık. Bu itibarla Nisan ayında dünyaya gelen tüm çocuklara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum'' dedi.

Editör: TE Bilişim