Yozgat’ta hafta sonu etkili olan kar yağışı birçok köy yolunu kapatırken, kara yollarında ulaşımı olumsuz etkilerken, beyaz örtüyü fırsata dönüştürenler de oldu. Çamlık’ta kar altında balık sefası yapan polis ve basın mensupları renkli görüntüler ortaya koydular.
    İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin toplumsal faaliyetleri çerçevesinde emniyet ekipleri ve kentte görev yapan basın mensupları Milli Park Çamlık’ta kar altında balık sefası yaptılar.
    Kar kalınlığının bir metreye ulaştığı çamlıkta, kar altında ızgarada balık pişiren emniyet mensupları, basın mensuplarına balık ikram etti.
    İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, şube müdürleri, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Yozgat’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı kar altında balık sefasının en renkli görüntüsü kızak bölümünde yaşandı.
    Beyaz kar tanelerinin Çamlığın eşsiz doğal güzelliğine güzellik kattığı buluşmada, basın mensupları ve polisler kızakla kayarak karın tadını çıkardılar.
    İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, bu güzel kış gününde Çamlık’ta güzel bir ortamda basın mensupları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
    Akarsu; “Arkadaşlarımızın hazırlamış olduğu ızgara ile balığın tadına baktık. Aslında ızgara bahane, önemli sizinle beraber olmak, Yozgat’ın sorunlarını paylaşmak, görüşmek kaynaşmak amacımızdı. Toplum Destekli Polislik bağlamında ilimizde yaptığımız faaliyetler var. Bu bağlamda toplantı yapıyoruz. Bunun devamı anlamında basınla beraber, basınımızla birlikte olmak, görüşmek kaynaşmak istedik.Hepiniz katıldınız çok teşekkür ederiz” dedi. 
    Çamlığın balık ızgara için en uygun mekan olduğunu söyleyen Akarsu; “Izgara bu mevsimde yapılıyor. Çamlık bizim için önemli, milli parkımız. Hem mevsim şartları hem çamlığımızın ikisinin örtüşmesi, hem piknik bağlamında, sohbet muhabbet bağlamında burayı düşündük” diye konuştu.  
Editör: TE Bilişim