Kaymakam Gale mesajında; "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Yeni eğitim yılının yeni umutlarla gelmesi en büyük temennimiz” dedi.
    Gale’nin mesajı şu satırlardan oluştu: “Uluslar, eğitime ne kadar sağlam yatırım yaparlarsa, geleceğe de o kadar güvenle bakarlar. Atatürk'ün bize gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine çıkma temel hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmanın en önemli yolu hiç şüphesiz eğitimdir.
    Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir. Her geçen gün, bir öncekinden çok daha fazla bilgi ve beceri isteyen yaşamımızda çocuklarımıza daha nitelikli ve donanımlı bir eğitim vererek geleceğe hazırlamak en önemli görevimizdir. Çağdaş eğitim sürecinde, çocuklarımızı, zihinsel, sosyal ve duygusal yönden hayata hazırlamak, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer velilerimizin sorumluluğundadır. Bu sorumluluk bilinciyle hepimiz, cennet vatanımız için çok çalışmak zorundayız. Çünkü; Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ün de dediği gibi "Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; o da çalışkan olmak."
    Bu duygu ve düşüncelerle; yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim-öğretim camiasına, saygıdeğer velilerimize ve değerli öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Editör: TE Bilişim