Hain terör saldırılarını kınayan yazılı bir açıklamada bulunan Zararsız; “Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik terörist saldırıları bir kez daha lanetliyor, nefretle kınıyoruz” dedi.
    İnsanlık düşmanlara, terörden medet umanlara karşı öfkenin büyük olduğunu söyleyen Zararsız; “Kahramanca bu vatan için can veren şehitlerimizin, yapılan hain saldırılarda hayatını kaybeden hiçbir suçu günahı olmayan masum yavrularımızın ve vatandaşlarımızın kanlarının yerde kalmayacağına,  ana ve babaların yüreklerinin yanmayacağına, çocukların öksüz kalmayacağına inanıyoruz. Bu hainlere, yapılan kanlı sadırların intikamının en kısa zamanda sorulmasını ve bu terör belasının kökünün kazınmasını istiyoruz.
    Terörist saldırıların tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir panik ve korku havası yaratmaktır. Terörist saldırılar, amaçlarını gerçekleştirmeye asla muktedir olamayacaktır. Zira terörle hiçbir yere varılamaz. Halkımız bu oyuna gelmeyecektir. Bu dönemde, hem daha serinkanlı olmak hem de birliktelik ve dayanışma duygularını güçlendirmek zorundayız.  Bu süreçte herkes daha soğukkanlı, ama daha kararlı davranmalıdır. Toplumsal sorunların başında gelen terör sorununa çözüm konusunda sivil toplum örgütlerin de görüş ve önerilerini sunacağı bir süreç her zamankinden daha büyük bir aciliyet olarak ortaya çıkmaktadır” dedi. 
    Zararsız, Hizmet-İş Sendikası olarak, Türkiye'nin huzurunu bozmaya yönelik saldırıları nefretle kınadıklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim