Sorgun Belediyesi Sergi Salonuna getirilen yardımlarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, havaların soğuk gittiği şu günlerde Van depremzedelerinin özellikle katalitik soba, ısıtıcı, battaniye, kaban, çocuk maması ve çocuk bezine ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.
     Kılıç şunları söyledi:
     ''Bizler sıcak evlerimizde otururken oradaki vatandaşlarımız bir yandan depremin yaralarını sarmaya çalışıyor, bir yandan da kötü hava koşulları ile mücadele ediyorlar.
    Onun için bir an önce bu yardımları toplayıp Van'a göndermemiz gerekiyor. Şu ana kadar 77 vatandaşımız battaniye, katalitik soba, elbise, kaban, bot, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması ve buna benzer yardım malzemeleri getirmişler.
    Bir de bunların haricinde kolilerle vatandaşlarımız yardımda bulunmuşlar. Ancak onların içerisinde neler olduğunu bilemiyoruz. Çünkü ağızları bantlanarak teslim edilmiş.''
     Kaymakam Kılıç, vatandaşların yardım kampanyasına gösterdiği duyarlığa teşekkür ederek, okullarda da yardım kampanyasının devam ettiğini, onların toplu şekilde getirilerek yetkililere teslim edileceğini, bir tır dolusu tamamlanınca Van'a göndereceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim