Alparslan Türkeş Huzurevinde kalan yaşlıların babalar gününü kutlayan Vali Yurtnaç, uzun uzun sohbet ederek gönüllerini aldı.
Yaşlı insanlara her zaman hürmet gösterilmesi gerektiğini belirten Vali Yurtnaç, “Her insan ömrü varsa eğer mutlaka bir gün yaşlanacak. Yaşlı insanlarımıza her zaman iyi davranmamız lazım. Onlara hürmet gösterip ihtiyaçlarını karşılamak bizim borcumuz. Bizde bu gün babalar günü münasebetiyle huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Bu günlerini onlarla birlikte geçirmek istedik. Onları bu özel günde yalnız bırakmadık. Benim tüm vatandaşlarımızdan ricam, buraya gelsinler, bu insanlarla sohbet edip yalnızlıklarını gidersinler” dedi.
Vali Yurtnaç, huzurevi çalışanlarına hitaben yaptığı konuşmada ise, bu tür yerlerde çalışanların empati kurarak burada bulunan yaşlılara hizmet etmesi gerektiğini, bu konuda çok hassas olmalarını istedi. 
Huzurevi sakinlerinin rahat bir ortamda hayatlarını devam ettirmeleri için tüm imkanları kullandıklarını ifade eden Vali Yurtnaç, daha sonra huzurevi bahçesinde ve çevresinde incelemelerde bulunarak yaz aylarında burada kalan yaşlıların bahçede hoş vakit geçirmeleri için düzenleme ve çalışmalar yapılacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim