Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Adnan Menderes Gülbaş ve yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Göreve yeni getirilen Gülbaş, Yozgat'ta Ülkü Ocakları'nı farklı bir konuma getirmenin gayreti ile çalışacaklarını söyledi.
    Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç ve Editörümüz Tarık Yılmaz'ın misafiri olan Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş'ı, Başkan Yardımcısı Yasin Muş, Türk Dünyası'ndan Sorumlu İlbey Çağrıislamoğlu Karaca ve Basın Sorumlu Akın Uyar yalnız bırakmadılar. Yaklaşık 12 yaşından bu tarafa ülkü ocaklarının ve camianın içerisinde olduğunu söyleyen Gülbaş, yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşları ile Ülkü Ocakları'na dahi iyi konuma getirmenin gayreti ile çalışacaklarını söyledi.
    Ülkücülerin özünde iyiden, güzelden ve hayırdan yana olduklarını belirten Gülbaş, Yozgat'ta yapacakları faaliyetlerle bunu daha net ortaya koyacaklarını söyledi.
    Gülbaş, ülkücü gençlere de ocak çatısı altında eğitime, sosyal faaliyete, kardeşliğe ve birliğe davet etti.
    Başkan Yardımcısı Yasin Muş da, Ülkü Ocaklarının önemli bir misyonun kurumsal temsilcisi olduğunu belirterek, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle ülkücülerin Yozgat gündeminde her zaman ön sırada yer alacağını söyledi.
    İleri Gazetesi Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç da Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbahçe ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim