Hakkari’nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerinde 24 askerin şehit, 18 askerinde yaralanması ile sonuçlanan saldırıları düzenleyen terör örgütünün hangi emeli taşıyorsa bunu elde edemeyerek, birlik ve beraberliği zedeleyemeyeceğini söyledi.
    “Türkiye’yi hiçbir şekilde ilerleyişinden geri adım attıramayacaktır. Ülkenin huzuruna, birliğine,ve beraberliğine kasteden bu saldırılar karşısında bu güne kadar  olduğu gibi bundan sonra da karşısında bu milleti bulacaktır” diyen Açıkgöz; “PKK bu tür saldırılarla Türkiye’yi müzakere ortamından kaos ortamına sürüklemek istemektedir.Türkiye terörle mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.
    Terör örgütü yaptığı saldırılarla toplumun hassasiyetlerine ve milletin sabrına karşı provokatif  bir amaç ta gütmektedir. Aziz milletimiz PKK’ nın bu oyununa gelmeyecek, her zaman olduğu gibi sabır ve metanetini koruyacaktır. Acımasızca saldıran terör örgütünü sevindirmeyecek, öfkesine hakim olacak, sağduyuyu elden bırakmayacaktır. Düzenlenen müessif saldırılarda şehit olan tüm güvenlik güçlerimize tekrar Allah’ tan rahmet diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başta şehit yakınları olmak üzere tüm milletimizin başısağolsun” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim