Gazetemiz köşe yazarı Oktay Yıldırım öncülüğünde başlatılan sosyal sorumluluk projesi ‘Dokunuş’a  Yozgatlı vatandaşların yoğun ilgi ve katkısı devam ediyor. Projenin yürütüldüğü tarihi askerlik şubesi binasında önceki akşam türkü dolu bir gece yaşandı.

Yozgat’ta muhtaç ve ihtiyaç sahipleri çocuklara bayram kıyafeti almak amacıyla başlatılan Dokunuş projesinin ziyaretçileri eksik olmuyor.

Önceki akşam proje ekibini ziyaret eden Belediye Başkanı Kazım Arslan, söylediği türküyle geceye ayrı bir renk katarken, Yozgatlı vatandaşlarda bağış kutusuna sundukları katkıyla bir kez daha birlik ve beraberliğimiz ile yardımlaşma geleneğimizi perçinleştirmiş oldu.

İlk olarak Ebru denemesi yapan Başkan Kazım Arslan, daha sonra Yozgat’ın sevilen mühendislerinden Feriz Ünaloğlu, kıymetli müzisyenlerinden Neyzen ve Udi Halil İbrahim Güneşer ile birlikte Yemen türküsünü seslendirdi.

Vatandaşların yoğun alkışının ardından devreye giren Ertuğrul Kapusuzoğlu ise yoğun alkışları bağış kutusuna yönlendirerek paraya çevirdi.

Proje ekibini CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar ve CHP eski İl Başkanı Ali Keven’de ziyaret ederek projeye katkıda bulundu.

Oktay Yıldırım ve Ertuğrul Kapusuzoğlu ise yaptıkları açıklamada “Yüreği ve gönlü güzel tüm Yozgatlılara teşekkür ediyoruz. Toplumun her kesiminden katkı, sevgi ve ilgi görüyoruz. Tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


Editör: TE Bilişim