Türk Eğitim-Sen Sorgun Temsilciliği sendika binasında yaptığı arabaşı programında 2010 yılı genel değerlendirmesini yaptı.
     Türk Eğitim Sen Sorgun Temsilcisi Erol Köybaşı, yönetim kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana 6 adet geniş katılımlı konferans, 20'yi aşkın seminer ve öğretmenler günü etkinlikleri yaptıklarını belirtti. Köybaşı, ''Bizim girişimlerimizle geçtiğimiz yıldan itibaren Yozgat Bilim Sanat Merkezi ilçemizden de öğrenci almaya başladı. Ücretli sınav görevlendirmeleri yazışmalarımız sayesinde tüm öğretmenlerin görev alabileceği bir sisteme dönüştü. Sıkıntı yaşanan mutemetlik hizmetleri ve ücretleri ile ilgili girişimde bulunduk ve yönetmeliklere uygun yürütülmesi hususunda taahhüt aldık'' dedi.
     Bundan sonra faaliyetlerini daha da yoğunlaştırarak sürdürmek istediklerini kaydeden Köybaşı, şunları söyledi: ''Bu yıl Mehmet Akif'i daha görkemli anmak istiyoruz. Çanakkale Savaşları'nın yıl dönümünde büyük bir organizasyonla Sorgun halkının karşısına çıkmak istiyoruz. Haftalık seminer faaliyetlerimizi ısrarla sürdürmek istiyoruz. Sendika binamızı sürekli açık tutmak, odaların daha nezih bir hale getirilmesi için aralıksız çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seminer odamızda bu yıl yenilikler yaptık ve biraz daha genişlettik. Bu vesileyle maddi ve manevi destek aldığımız Ekinci Mühendislik ve Aksoy Eczanesi temsilcilerine teşekkür ediyorum.''
     Türk Eğitim Sen Sorgun Temsilcisi Erol Köybaşı'nın konuşmasının ardından toplantıya katılanlara arabaşı ikram edildi.

Editör: TE Bilişim