Çapanoğlu Kentpark Tesislerinde bir araya gelen ekip, kar üzerine TRT 44 Yaşında yazarak, TRT'nin 44. yıl kutlamalarına ortak oldu. Seher Vakit Spor Ekibi hocası Mehmet Yancıoğlu; “TRT'nin 1968 den şu ana kadar geldiği durumları göz önünde bulundurarak başarılarının devamını ve nice 44 yıllara diliyorum” dedi.
Ekip üyelerinden  Selehattin Şenliler, Türk kamuoyunu en doğru bir şekilde bilgilendiren ilkeli, dürüst, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla kamuoyunu aydınlatan ve en önemlisi de Türkçe'mize sahip çıkan Türkçe'mizin en iyi şekilde kullanılmasına ve öğretilmesine büyük katkı sağlayan TRT'nin nice 44 yıllara nice 444 yıllara ulaşmasını diliyorum.  Yozgat Seher Vakti Spor Ekibi olarak TRT yayınlarını beğendiğimizi ve TRT yayınlarıyla iftihar ettiğimizi; TRT'nin tarafsızlık ilkesine son derece bağlı olduğunu ifade ederken özellikle edebiyatımıza ve kültürümüze yaptığı katkılardan dolayı da TRT'ye teşekkür ediyorum” dedi.
Ekip üyesi Mustafa Güleç de, “Türkiye'mizin kültür, sanat,  tarih, edebiyata, ekonomi ve her alanda aydınlık penceresi olan TRT'mizin 44 .yılının 144. yıl 244. yıla başarı ile ulaşmasını temenni ediyorum“ diye konuştu.
Spor ekibinden Ali Keven “Türk Radyo ve Televizyonculuğunun dehası sayılan TRT 'nin 44. Yaşını sevgiyle saygıyla kutluyorum nice 44. Yıllara diliyorum. 44 yıldır TRT'ye emek veren  tüm çalışanlarını sevgiyle selamlıyorum. TRT'nin Türkiye radyo ve televizyonculu hayatında çok önemli bir fonksiyonunun olduğunu ve bugün Türkiye'nin gelmiş olduğu noktalara çok ciddi katkılarının olduğunu biliyorum. Ben bu duygu ve düşüncelerle yeni yaşını kutluyorum. Tabi Sehervakti Spor Ekibi olarak da biz TRT'nin kuruluş yıldönümünü kutluyoruz,  başarılar diliyoruz, nice yıllar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Mustafa Bacanlı ise  44 yıldır TRT'de çalışıp da ebediyete intikal edenleri rahmetle andıklarını belirterek, “44 yıldır, ebediyete intikal etmiş TRT'de çalışıp da görev başında şehit olmuş diyorum. Çünkü TRT gerçekten zor bir görev, bunların hepsine Allahtan rahmet diliyorum. Şu andaki çalışanlara da başarılar diliyorum. Yozgat Seher Vakti Spor Ekibi adına da 44. Yılı daha nice yıllara temennisiyle devam etmesini temenni ediyor, teşekkür ediyorum. Evet biz de Seher Vakti Spor Ekibi olarak TRT'nin 44. Yılına ortak olduk ortak olduğumuz için de mutluyuz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim