Belediye Düğün Salonunda noter huzurunda yapılan çekilişe, Belediye Başkanı Suphi Daştan, AK Parti İlçe Başkanı Adem Darımla, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Çekiliş öncesi konuşun Belediye Başkanı Suphi Daştan, ''TOKİ konutlarının yapılacağını, hükümet olarak, Belediye başkanı olarak, o günkü milletvekilimiz şimdiki Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile birlikte söz vermiştik. Hatta 96 adet değil yapılan talep ne kadar olursa o kadar konut yapılmasını kararlaştırdık'' dedi.
     İlçeye TOKİ tarafından ikinci etap 2+1 96 adet konut yaptırıldığını kaydeden Daştan ''Bu konutlardan bu gün 82'sinin çekilişini bugün yapıyoruz. Çekilişi yapılacak toplu konutlarda oturacak insanlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' diye konuştu.
     Akdağmadeni'nde gözle görünür bir değişim yaşandığını dile getiren Belediye Başkanı Suphi Daştan, ''Hükümet olarak, parti olarak, belediye olarak 50 yılda yapılacak hizmeti 7 yılda yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz'' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim