Akdağmadeni Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyeti seçimi yapıldı.
    Vakıf  mütevelli heyeti seçimi, Akdağmadeni Öğretmenevi Toplantı salonunda Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı.
    2011 yılı faaliyet dönemi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyet seçiminde, Yeşildere Mahallesi Muhtarı Abdi Küçükakça ve Boyalık Köyü Muhtarı İsa Çevik oy birliği ile mütevelli heyeti olarak seçildi. Seçim öncesi bir konuşma yapan Kaymakam Hüseyin Engin Sarıibrahim, ''İnsanı  yaşat ki devlet yaşasın. Bizde insanımızı yaşatmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
    Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımlarının doğru kişilere ulaşması amacıyla başlatılan sosyal inceleme çalışmasının devam ettiğini dile getiren Kaymakam Sarıibrahim, ''Bu güne kadar 38 köyde çalışma yapıldı, kalan köylerdeki çalışmayı  da önümüzdeki 3-4 ay gibi bir sürede bitirmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.
    Bu konuda muhtarlara çok büyük görevler düştüğünün altını  çizen Sarıibrahim, gelen görevlilere yardımcı olarak yardıma muhtaç doğru kişilerin bulunması konusunda beraber hareket edilmesi gerektiğini, toplumun inancı gereği oluşan yardımlaşma ve dayanışma damarlarının öldürülmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim