Kaymakam Levent Kılıç'ın makamında yardım kampayasının detaylarının görüşüldüğü toplantı Kaymakamı Levent Kılıç'ın yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Alan, İlçe Müftüsü Fikret Ekici, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve okul müdürleri katıldı.
     Toplantıda konuşan İlçe Kaymakamı Levent Kılıç pazar günü Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin tüm Türkiye'de olduğu gibi kendilerini de büyük üzüntüye boğduğunu söyledi.
     Depremin ardından Sorgun İlçesi olarak taşın altına ellerini koymak istediklerini dile getiren Kılıç, ''Sorgun'da Van'daki kardeşlerimiz için yardım kampanyası başlatıyoruz. Şuanda kuru gıda, battaniye, çocuk maması, çocuk bezi, katalitik soba, içme suyu, çatır, bot, kaban ve ayakkabı gibi ihtiyaçları bulunuyor. Biz Sorgun olarak bu ihtiyaçları karşıladıktan sonra önümüzdeki günlerde yardım aracımızı Van'a göndermeyi düşünüyoruz. Ayrıca şuanda Ziraat Bankası ve Halk Bankası Sorgun Şubelerinde hesap numaraları açtırıyoruz. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu bankalara giderek hesaplara para yatırabilirler'' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim