Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ''Halk Günü'' toplantısında halkın sorunlarını dinledi.
     Halk günü toplantılarının ilki Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Kaymakam Levent Kılıç, bir çok vatandaşın halk günü toplantısından haberi olmadığını, onun için bu toplantının kalabalık olmadığını belirtti.
     Kılıç, vatandaşların sorunlarını anlatabilmek için kendisine geldiklerini, yoğun iş temposu nedeniyle kendileriyle yakından ilgilenemediklerini kaydetti. Sorunlarını anlatmaya gelenlerle ilgilendiği zaman ise işlerin aksadığını vurgulayan Kılıç, sorunu halk günü toplantılarıyla çözmek istediğini bildirdi.
     Kaymakam Kılıç, ''Kaymakamlık olarak salı günleri vakıf toplantısı, çarşamba günleri yeşil kart toplantıları yapıyoruz. Gerek vakfımıza gerekse yeşil karta yardım amaçlı yapılan başvurular bu toplantılarda değerlendiriliyor. Vatandaşlarımız başvurularının sonucunu öğrenmek için bizlere kadar geliyorlar, haklı olarak durumu soruyorlar. Bizlerde sonucu, nedenlerini kendilerine anlatmak zorunda kalıyoruz. Bu da bize zaman kaybettiriyor'' dedi.
     Kılıç, bu nedenle ilçede pazarın kurulduğu perşembe günleri halk günü yapmaya karar verdiğini anlatarak, ''Bundan böyle çok önemli bir durum olmazsa her perşembe günü bu toplantıları gerçekleştirip, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üreteceğiz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim