Vali Necati Şentürk, Yozgatsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcuları kabul etti. Futbolcularla sohbet eden Şentürk, şampiyonluk sözü istedi, destek sözü verdi.
    Yozgatsporlu yöneticiler, teknik ekip ve futbolcular Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Toplantı salonunda sporcuları misafir eden Şentürk futbolculardan öncelikle şampiyonluk sözü istedi sonrada Perşembe günü kendi sahalarında misafir edeceklere Afyon Karahisarspor maçı için takım kaptanı Bora Çoban' dan galibiyet söz aldı.
    Kaptan Bora; “Çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve bu yolda başarılar bizi bekliyor” dedi. Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmayı izlemek için Akdağmadeni'ndeki programını iptal eden Şentürk futbolculara öğütlerde bulundu. Şentürk, hakemlere itirazların hiç bir sonuç getirmeyeceğini, aksine sonucunun üzücü olduğunu ve kart cezalarını akıllardan çıkarmamak gerektiğini söyledi.
YILMAZ'DAN
ŞENTÜRK'E
PLAKET
    Yozgatspor Kulübü Başkanı Kenan Yılmaz, Vali Necati Şentürk' e Yozgatspor kulübü adına günün anısına plaket verdi.Yozgatspor'un yeni teknik direktörü Erhan Kayaaslan, bu yıl şampiyonluk için oynayacaklarını söyledi.
    Çıkacakları ilk maçta da kendilerini göstereceklerini söyleyen Kayaaslan; “Takımıma büyük bir güven duyuyorum. İlk maçımızı Afyona karşı oynayacağız ve mutlak galibiyet alacağız. Bizim şampiyon olmamamız için hiç bir bahanemiz yok” dedi.   
Editör: TE Bilişim