İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın Kuruluşunun 166. yıldönümü dolayısıyla yapılan Şehit Aileleri Derneği ziyaretine Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, emniyet personeli, Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.

                Polis Teşkilatı’nın 166. kuruluş yıldönümü sebebiyle çeşitli etkinlerin düzenlendiğini belirterek, "Bunlardan bir tanesi de şehitlerimizi ve ailelerini ziyaret etmek, onların aziz ruhlarını saygıyla hürmetle anmak. Onları her zaman yanımızda hissediyoruz. En yakından en uzak geçmişe kadar bu vatan için canını kanını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Bundan sonraki Türk milletti ve Türk devletinin devamında da şehitlerimizin ruhani varlıklarını her zaman yanımızda hissedeceğiz. Biz hissetmesek de onlar her zaman bizim yanımızda bizimle beraberdirler. Başımız sıkıştığı her zamanda yanımızda oluyorlar. Geçmişe baktığımızda Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda, hatta tek başına bir polis ve bir askerimizin sıkıştığı bir yerde bile onun varlığını hissediyoruz. Tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, Allah cennette en üstün yere ve Peygamber efendimizle komşu olsunlar diye diliyorum" dedi.

                Ziyaretlerinden dolayı memnun kaldığını söyleyen Şehit Aileleri Derneği Başkanı Zübeyir Altınok; “Sağ olsunlar bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Vatanımıza sahip çıkmak ve bize huzur içinde yaşayacağımız bir ortam sağlamak adına gecelerini gündüzlerine katmaksızın çalışıyorlar. Allah yardımcıları olsun hepsinin” dedi.

Editör: TE Bilişim