Yozgat Muhtarlar Derneği, 12 Haziran tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimine ilişkin seçmen listeleri hakkında bilgi verdi.

            Yozgat Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Koç yaptığı açıklamada; “12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Seçimine ilişkin; Muhtarlık Bölgesi Askı listesi Perşembe günü saat 08.00’dan itibaren askıya çıkarılacak, 31 Mart 2011 Perşembe günü saat 17.00 da askıdan indirilerek güncelleşecektir” dedi.

            Yaptığı açıklamada, mahalle sakinlerinin konu ile ilgili detaylı bilgilerini mahalle muhtarlarından alabileceğini dile getiren Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Seçim mahallimizde askıya çıkarılacak olan seçmen listelerinin askı süresince askıda kalacağından seçmenlerin listeleri dikkatle incelemeleri listede kendileri ile ilgili bilgilerde yanlış veya eksiklik görenler iddialarını doğrulayan belgeleri ile birlikte başvuru ve itiraz haklarını kullanmaları gerekmektedir.

            Aksi halde listelerde kendileri ile ilgili eksik bilgi bulunanlar oy verme hakkına sahip olsalar bile oylarını kullanamayacaklardır. Tüm mahalle sakinlerinin konu ile ilgili detaylı bilgileri almaları ve mahalle muhtarlarında bulunan seçmen listelerini kontrol etmelerini önemle rica ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim