Sarıkaya'da ilçe merkezinde yolların büyük bölümü tamamlandı. İlçe merkezinde kilit parke çalışmasını tamamlayan ekipler mahalle yollarının yapımına başladı.
    Sarıkaya Belediyesinin yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ağırlıklı olarak ilçe merkezinde yürütülen yol çalışmaları kenar mahallelere kaydırıldı.
    Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, 18 ay önce seçim meydanlarında ilçe merkezindeki yollarla ilgili verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.
    Erbir; “Seçimlerin hemen ertesi gününden başlayıp öncelikle kanalizasyonu tamamlanmayan mahallelerimiz ile ilçe merkezinde kanalizasyonu olmayan bölgelerin yapımına başlanılmış olup hızla kanalizasyon çalışmaları tamamlanmıştır. Akabinde yol çalışmalarımız devam etmiştir.
    Prensip olarak kanalizasyonu tamamlanmayan bölgelerin yollarını yapmıyoruz. Kanalizasyon çalışmamız ise yüzde 95 olarak tamamlanmıştır. Bu da demek oluyor ki artık tüm mesaimizi yol çalışmalarına harcayacağız demektir” dedi.
    İlçe merkezindeki yol çalışmalarının tamamlandığını ve kaldırım düzenlemelerinin de hızla yürütüldüğünü vurgulayan Başkan erbir,
    Hacı Hasan Bor Parkı etrafındaki yol çalışmalarının da tamamlandığını belirtti.
    Erbir, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Önümüzdeki yıldan başlayarak yol çalışmalarımız Hacı Hasan Bor Parkının devamı olması ve Spor salonumuzun da bulunması nedeniyle Bahçelievler mahallesinden başlayarak devam edecektir.diğer mahallelerimizde de sırasıyla yol çalışmalarımız devam edecektir.
    Bu gün itibariyle yol çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir. Tabiri caizse kısaca yol çalışmalarına kilitlendik. Yol çalışmalarında ağırlıklı olarak kilit parke çalışması yapılacaktır. Yer yerde asfalt çalışmalarımızda olacaktır” dedi.
Editör: TE Bilişim