Yenifakılı ilçesinde Emniyet teşkilatının kuruluşunun 166. yılı etkinlikleri kapsamında öğrenciler emniyet birimlerini gezdi.

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Yurtsev, Şube Müdürü Adem Çete, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, öğrencilerle birlikte ilçe emniyet amirliğinde görev yapan polislerin gününü yaptıkları ziyarette karanfil vererek kutladı.

     Emniyet Amiri Feyami Can, makamında kabul ettiği öğrencilere polislerin görevleri hakkında bilgi verdi. Polisler, öğrencilere ilçe mobese sistemiyle polis merkezini tanıttı.

     Yenifakılı Merkez Çarşı Cami'nde ise cuma namazı öncesinde mevlit okutuldu. Emniyet Amiri Feyami Can, emniyet güçlerinin halkın canını, malını ve bu ülke topraklarını korumak için canlarını seve seve feda ettiklerini belirterek, ''Bizler de onların bıraktığı aziz hatıralara sahip çıkıp, onları her fırsatta anacağız. Gerekmesi halinde bizler de canlarımızı seve seve veririz'' dedi.

ÇEKEREK   

     Çekerek ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. yıldönümü kutlamaları kapsamında futbol müsabakası yapıldı.

     İlçe stadında Çekerek Jandarmagücü takımı ile Çekerek Belediyespor karşılaştı.

     Oldukça çekişmeli geçen maçtan Çekerek Belediyespor, 7-2 galip ayrıldı.

     Maç bitiminde İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, İlçe Jandarma Komutanı Erhan Arslan'a, Komiser Kenan Akgöllü ise Çekerek Belediyespor Başkanı Adem Çetin'e teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilişim