Gazetemiz Yazarı, Gazeteci-Yazar Saygı Öztürk'ün yeni kitabı  “Okyanus Ötesindeki Vaiz” Doğan Kitap Yayınlarından çıktı ve hafta sonundan itibaren raflarda yerini almaya başladı.
    Yozgat'ın yetiştirdiği değerli gazetecilerden, Hürriyet Gazetesi yazarı Saygı Öztürk yine çok konuşalacak bir esere imza attı. Her kitabı “çok satanlar” arasında yer alan ve yeni kitabı da hemen 4 baskı yapan Saygı Öztürk, Fethullah Gülen'in ABD'de hakime verdiği noter onaylı ifadelerini de kitabında açıkladı, Emniyet içindeki çekişmelere de konu olan raporlara da kitabında yer verdi.
    Kitapta, 30'u aşkın belge yer alırken, bu raporları hazırlayanların başlarına neler geldiği de yine belgelerle ortaya konuldu.
    Saygı Öztürk'ün Devletin Derinliklerinde, 5-6-2 Tamam Reis, Madalyalı Mahkum, Sınır Ötesi Savaşın Kurmay Günlüğü, İsmet Paşa'nın Kürt Raporu, 33 Kurşun, Belgelerle Ergenekon, Apo Olayının Perde Arkası, Ölüm Kuyuları, Taşeron Mesih kitaplarında olduğu gibi “Okyanus Ötesindeki Vaiz” kitabının önsözünü de yine Emin Çölaşan yazdı.
Editör: TE Bilişim