Ligin bitimine yaklaşılırken tekrar taraftarının gönlünü kazanan Yimpaş Yozgatspor camiası adına konuşan Teknik Direktör Polat Öskan, özgüvenlerini yeniden kazandıklarını, 90 dakika mücadele eden bir takım olduklarını söyledi. 

                Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren ve son günlerde diriliş sinyalleri veren Yimpaş Yozgatsporlu futbolcular özgüvenlerini tekrar kazandı. Evinde oynadığı Gümüşhane ve deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliği karşılaşmalarından 1’er puan çıkaran Yimpaş Yozgatspor’da yüzler yeniden gülmeye başladı.

                Teknik ekip değişikliği ile toparlanmaya çalışan kırmızı-siyahlılar Darıca karşılaşmasının ardından üç günlük izine ayrıldılar. Kendi Sahasında oynayacağı Kahraman Maraşspor karşılaşması çalışmalarına bugün başlayacak.

                Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyleyen ve gazetemize genel bir değerlendirme yapan Teknik Adam Polat Öskan, Yozgatspor’a gönül verenlerin artık takıma güvenmesi gerektiğini belirtti.

                Öskan; “İki haftadır kötü gidişatı gözler önünden sildiğimizi düşünüyorum. Başarının yolunun çalışmaktan geçtiğini hepimizi biliyoruz. Çok çalışıyor ve inanıyoruz. Biz burada her şeyden önce bir onur mücadelesi veriyoruz. Başkanımızı ve bize inananların yüzünü kara çıkarmamak için eklimizden gelen tüm gayreti sarf ediyoruz. Geldiğim mevkiinin hakkını vermek istiyorum.

                Bu sebeple devraldığımızda yenilen, kötü oynayan takım şu anda onur mücadelesi veriyor. Bundan da başarılı sonuçlar aldığımız kanaatindeyim. İki güçlü ekiple oynadık ve ikisine de boyun eğmedik.

                Bundan sonrakiler de böyle olsun diyerek çalışmalarımıza hız veriyoruz. Futbolcularımın ihtiyacı olan moral ve motivasyonu sağladığımızı düşünüyor bu artıları sahaya yansıttıklarında ise başarıya doğru emin adımlar atıldığını görüyoruz. Tüm Yozgatspor taraftarları gibi bizde onlarla aynı mutluluğu yaşıyoruz” dedi.

                Taraftarlardan ve Yozgat halkından tek istediklerinin güven olduğunu belirten Teknik Patron Polat Öskan,” Yeni sezonun şampiyonu burada, bize güvenin ve destekleyin” dedi.

Editör: TE Bilişim