Bozok Üniversitesi tarafından düzenlenen “Üniversitelerarası 2. Lig Basketbol Turnuvası”nda Niğde Üniversitesi rakiplerine fark atmaya devam ederken Bozok Üniversitesi ise son saniyelerde gördüğü teknik faullerle maçı Melikşah Üniversitesine hediye etti.
    Bozok Üniversitesi Kampüs Alanında bulunan kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda Melikşah Üniversitesini 100-51 gibi farklı bir skorla geçen Niğde Üniversitesi dün karşılaştığı Ordu Üniversitesi'ni ise 84-27'lik skorla geçerken Bozok Üniversitesi ise Niğde mağlubiyeti ile başladığı turnuvaya üniversiteli öğrencilerden ve halktan oluşan taraftarların yine olmadığı salonda 3'üncü günde karşılaştığı Melikşah Üniversitesi'ne 44-50 yenilerek devam etti.
    Son periyota 36-47 geride başlayan Bozok Üniversitesi dünkü müsabakada maçın son saniyelerinde 44-47'yi yakaladığı rakibine iyice yüklenmesine karşılık taktiksel hatalar ve bu periyotta gördüğü 3 teknik faulle potasında 3 sayı gördü ve Bozok Üniversitesi Salondan yine taraftarsız ve mağlup ayrıldı.
    Bugünkü karşılaşmalarda heyecan biraz daha artacak ve nağmalup ekiplerden Niğde Üniversitesi ve Çankırı Karatekin Üniversitesi saat 11:00'da karşılaşırken saat 13:00'de de galibiyet göremeyen ekiplerden Bozok Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.
       
Editör: TE Bilişim