MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Vanlıların hayalleri, beklentileri, sevdaları ve arzularının sarsıntılarla birlikte tahrip olduğunu belirterek, ''Böylesi bir günde ayrımcılığı körükleyerek ağlama sırası onlarda gibi lanetlenmesi gereken yaklaşımları da büyük bir densizlik ve soysuzluk olarak gördüğümüzü söylemeliyim'' dedi.
    Deprem haberi duyulur duyulmaz Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Grup Başkanvekili Oktay Vural ve MYK üyesi Osman Durmuş'tan oluşan bir komisyonu bölgeye göndererek gerekli incelemeleri ve durum tespitini yaptırdıklarını anlatan Bahçeli, ''Böylesi bir günde ayrımcılığı körükleyerek 'ağlama sırası onlarda' gibi lanetlenmesi gereken yaklaşımları da büyük bir densizlik ve soysuzluk olarak gördüğümüzü söylemeliyim'' dedi.
    Binaların umutların, sevinçlerin üzerine devrildiğini belirten Bahçeli, ''Van'da çöken yalnızca evler, işyerleri, yurtlar, yollar değildir. Vanlı kardeşlerimin hayalleri, beklentileri, sevdaları, arzuları da sarsıntılarla birlikte tahrip olmuştur. Millet vicdanı bu manzarayla birlikte bir kez daha kanamıştır'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim