MHP Milletvekili Aday Adayı Çakır, ilçe ziyaretlerinde partisinin seçim programını anlatıyor:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Çakır, Türkiye’nin olduğu gibi Yozgat’ın da en büyük sorununun işsizlik ve üretimsizlik olduğunu belirterek, MHP iktidarında kamu kurumunda çalışanı olmayan evlerdeki işsizlerin sınavsız işe alınacağını, geri kalmışlığın özel teşviklerle destekleneceğini söyledi.

            Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunun ardın ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunan Eczacı Mehmet Ali Çakır, partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanıyor. İnsanların samimi yaklaşımları karşısında moral bulan Çakır, partisinin seçim programını paylaşıyor, sorun dinliyor.

            Dün de ilçe ziyaretlerini sürdüren Çakır, sırasıyla Yenifakılı ve Şefaatli İlçeleri’ni gezdi. Çakır, Türkiye’nin ve Yozgat’nı en büyük meselelerinden bir tanesinin işsizlik ve üretimsizlik olduğunu belirterek; “MHP İktidarında: evinde çalışma yaşına gelmiş ve işsiz olan ailelerden kamuda çalışan yoksa bir kişinin KPSS gibi imtihanlara tabi olmadan işe alınacağını, yılda 700 bin kişiye iş imkanı verileceğini söyledi.

            Yozgat ve benzeri kalkınmada geri kalmış iller için uygulanacak teşviklerden de bahseden Çakır; “Yozgat ve benzeri kalkınmada geri kalmış iller için geçmişte uygulanan OHAL bölgesi teşviklerin benzerinin uygulanacak. AKP iktidarının elde ettiği özelleştirme gelirlerine rağmen bölünmüş yolların dışında gözle görülür bir yatırım yapılmadı.

            Bölünmüş yollara harcanan paranın da özelleştirme gelirlerinin ancak yarısı kadarıdır. Türk Milleti'ni önce yoksulluğa düşüren iktidarın sonra da yardım şantajıyla oy talep ediyor. Bir an evvel bu iktidardan kurtulmak gerekiyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim