AK Parti Yozgat İl Teşkilatı ''Kutlu Doğum Haftası'' nedeniyle cuma namazı sonrası vatandaşlara gül dağıttı.

     AK Parti il yöneticileri, Büyük Çapanoğlu Caminde vatandaşların Kutlu Doğum Haftası'nı kutlayarak, gül dağıttı.

     AK Parti Yozgat il Başkanı Fahri Açıkgöz ''Bu hafta içerisinde milletimizi bir arada tutan, kaynaştıran, ortak hedeflere yönelten, güç kaynağımız olan İslamiyetin daha iyi anlaşılması gerek. Dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Peygamberimiz sadece Müslümanlar için değil, bütün beşeriyet için model konumundadır. Bu vesileyle onu tüm insanlara anlatmaya çalıyoruz'' dedi.

     Öte yandan AK Parti Kadın Kolları üyeleri de esnafı işyerlerinde ziyaret ederek, karanfil ve gül dağıttı ve Bölge Yatılı Kuran Kursu'nu ziyaret etti.

CEVAEVİ'NDE KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİĞİ

                İl Müftülüğü, ''Kutlu Doğum Haftası'' kapsamında E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda da etkinlik gerçekleştirdi.

     Cezaevinde Müftülük Şube Müdürü M. Zeyd Özel öncülüğünde tüm odalara ve cezaevi personeline 500 adet gül, 300 adet karanfil,300 adet kitap dağıtımı gerçekleştirildi. Cezaevi Müdürü Fazlı Çavuşoğlu, İl Müftülüğüne ve Şube Müdürü M. Zeyd Özel'e Kutlu Doğum Haftası nedeniyle göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür etti. Çavuşoğlu, bu tür faaliyetlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini belirterek, ''Amacımız cezaevinde kalmakta olan hükümlü ve tutukluları sosyal kültürel faaliyetlerle topluma tekrar kazandırmak, eğitim, öğretim ve meslek kurslarıyla yararlı bireyler yetiştirerek, topluma tekrar kazandırılmalarını sağlamaktır'' dedi.

ÇEKEREK'TE ESNAFA KARANFİL DAĞITILDI

                Çekerek'te Kutlu Doğum Haftası nedeniyle esnafa karanfil ile birlikte etkinliklerle ilgili davetiye dağıtıldı.

                İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, yaptığı açıklamada, hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacağın söyledi.

                Özbek, etkinlikler kapsamında esnafa karanfil dağıtıp, aynı zamanda programları takip etmeleri amacıyla davetiye verdiklerini vcurgulayarak, ''Dolu dolu kutlamaya çalışacağımız Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz'' dedi.

Editör: TE Bilişim