Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında 2011 yılı Tahsisas Komisyonu Toplantısı Vali Necati Şentürk başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

            Saat 14:30’da başlayan toplantıya Vali Necati Şentürk, Vali Yardımcısı Salih Gelgeç, İl Genel Meclisi Başkanı Üzeyir Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, İl Tarım Müdürü Ünal Koçak, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uyanık, İl Özel İdaresi birim müdürleri ve ilçe kaymakamları katıldı.

            Köylerin yol, içme suyu ve kanalizasyon işlerinin planlanması ve tahsis edilen ödeneklerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Necati Şentürk; “Ayrılan bu ödeneklerle yol, içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarında etkili, verimli ve planlı bir çalışmayla en yüksek verimi alacağımıza inanıyorum.

            Hazırlıklarımızı ve planlamamızı şimdiden hazırlayıp sezona hazır bir şekilde girmek istiyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını en üst seviyelere taşımak için tüm arkadaşlarımızın üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim