Bozok Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından oluşturulan Yapı ve Proje Kulübü’nden bir grup öğrenci Vali Necati Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

            Bu ziyareti Vali Necati Şentürk ile tanışmak ve projeleri hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Ali Can Türeyen ve arkadaşları Vali Necati Şentürk’ten bazı projelerine destek istediler.

            Yapı ve Proje Kulübü olarak 98 üyelerinin bulunduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Ali Can Türeyen, arkadaşları ile birlikte köy okullarının tamirat ve tadilat işlerini yapmak istediklerini belirterek destek istedi. Ayrıca kamu kurumlarında arkadaşlarının staj yapmaları konusunda ve Yüksek Hızlı Tren güzergâhında devam etmekte olan çalışmaları incelemek amacıyla teknik bir gezi yapmaları için Vali Necati Şentürk’ten yardım isteyen Türeyen son olarak Bozok Üniversitesi bahar şenliklerinde konferans vermesi için Türkiye çapında ünlü bir hocayı ilimize getirmeyi planladıklarını söyledi.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Necati Şentürk, köy okullarının tamirat ve tadilat işlerini yapmak istediklerini belirterek, öğrencilerin bu yönde bir çalışma yapacak olmalarının oldukça güzel ve onurlu bir davranış olduğunu söyledi.

            Tüm konularda gerekli incelemelerin yapıldıktan sonra mümkün olan her türlü yardım ve desteğin kendilerine sağlanacağını belirten Vali Necati Şentürk, “Üniversite öğrencilerimizin köy okullarının tamir ve tadilatı gibi sosyal sorumluluk projeleri üretmeleri veya bu tür projelerde yer almaları ilimiz için çok güzel ve sevindirici bir durumdur” dedi.

Editör: TE Bilişim