Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde bulunan kadın cesedi sırrını koruyor. Jandarma kadının kimliğini araştırmak için yüzlerce insanın ifadesine başvurdu.

   Akdağmadeni ilçesine bağlı Oluközü Beldesi mesire alanında bulunan kadın cesedi sırrını koruyor. Akdağmadeni İlçe Jandarma komutanlığı ekibinin yoğun çaba sarf ettiği soruşturmada üç bin kişi ile görüşüldüğü yüz 50’yi aşkın kişinin de ifadesinin alındığı alınan bilgiler arasında.

   Jandarmanın çevre ilçelerde ve köylerde çalışmalar yapılmasına rağmen 50-55 yaşlarındaki kadın cesedinin kimliğine ulaşılamadı. Jandarma kadının kimliğine ulaşabilmek için çeşitli yöntemler denemeye başladı. Pazartesi gününden itibaren belediye hoparlöründen kadın ile ilgili anons yapılarak, Oluközü Mesire alanı yolu üzerinde bulunan buluntu bayan cesedi ile ilgili olarak  bayan cesedini tanıyan, bilen ve görenlerin Akdağmadeni İlçe Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne başvurmaları istenecek.

   20 Mart 2011 günü  Oluközü  beldesinde mesire yerinde piknik yapan grup, kadın cesedi bulunmuştu.

   Grubun ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, üzerinde kimlik bulunmayan kadının vücudunda darp izleri bulunduğunu, boynunda kırık olduğunu belirlemişti.

    Akdağmadeni  Devlet Hastanesinin morguna kaldırılan ceset, buradan otopsi için Ankara  Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Editör: TE Bilişim