Kayseri-Yozgat Karayolunda meydana gelen trafik kazalarında 1'i çocuk 2 kişi öldü, 22 kişi yaralandı.

            Edinilen bilgiye göre, Kayseri-Yozgat karayolu Düver beldesi girişinde, M.T'nin kullandığı 35 AS 3956 plakalı minibüs, yol kenarında park halinde bulunan başka bir minibüsün arkasından aniden yola çıkan M.A'ya (6) çarptı. M.T'nin hastaneye götürmek için minibüse aldığı M.A, yolda 112 Acil Servis ambulansına alınarak müdahale edilmesine rağmen hayatını kaybetti. Sürücü gözaltına alındı. Diğer bir kazada ise Y.E'nin kullandığı 38 SP 183 plakalı hafif ticari araç, Kayseri-Bünyan karayolu Gölbaşı mevkisinde, direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada, araç sürücüsü Y.E. ile yanında bulunan S.E, H.E, Z.E, M.E, O.E. ve N.E. yaralandı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan N.E. müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kayseri-Malatya karayolunun 53. kilometresinde, M.Y. yönetimindeki 38 YZ 166 plakalı motosiklet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada yaralanan sürücü, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

            F.D'nin kullandığı 38 DY 690 plakalı otomobil, Beydeğirmeni köyü yakınlarında, karşı yönden gelen K.A. yönetimindeki 38 US 097 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 38 DY 690 plakalı otomobilin sürücüsü F.D. ile aynı araçta bulunan Y.D. ve H.D. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 38 US 097 plakalı araç sürücüsü K.A. ile yanında bulunan M.A, R.A, ve F.A. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

            Kayseri-Ankara karayolunun 22. kilometresinde, B.A. yönetimindeki 23 DZ 166 plakalı kamyon, yolun karşısına geçmeye çalışan M.E'ye çarptı. Ağır yaralanan M.E, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yoğun bakıma alındı.

            Pınarbaşı ilçesine bağlı Yukarı Borandere köyünde, Y.U. idaresindeki 21 GB 911 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan Y.U. ile araçta bulunan H.D, İ.Y. ve S.Y. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

            İ.T. idaresindeki 38 E 0741 plakalı kamyon, Pınarbaşı ilçesi Oğuzlar Mahallesi'nde, kontrolsüz şekilde karayoluna çıkan G.B. yönetimindeki 38 E 2229 plakalı otomobile çarptı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü G.B, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Başka bir kazada, Sarız ilçesi Mollahüseyinler köyünde, N.Ç. yönetimindeki 38 SZ 116 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü N.Ç. ile yanında bulunan D.K. Sarız Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Editör: TE Bilişim