Her geçen gün farklı bir yenilikle Yozgat’a hizmet vermek adına büyük girişimlerde bulunan Karaca kardeşler dün Yimpaş AVM’ de “Bolulu Hasan Usta Sütlü Tatlıları” Yozgat Bayii’ni hizmete açtı.

   Daha önce “First Lady” ve “Esra Karaca’s” mağazaları ile kendilerini tanıtan ve büyük bir kesime hizmet sunan Gülhan Karaca ve Esra Karaca kardeşler yine Yimpaş AVM içerisinde açtıkları Bolulu Hasan Usta Sütlü Tatlıları işyeri ile farklı bir konsepte hizmet vermeye başladı.

    Giyim, takı, ayakkabı gibi sektörlerle Yozgat’ta isim yapmayı başaran kardeşler yeni iş yeri ile de Yozgat’ın ağzını tatlandıracaklarını ifade ediyor.

   Dün açılışta açıklama yapan Gülhan Karaca; “Elimizdeki fırsatları iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Yozgat’ın çehresini değiştirecek girişimlerle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bugünde çok ünlü bir marka olan Bolulu Hasan Usta bayiliğimizi hizmete soktuk. Oldukça beğeni kazandı işyerimiz ve ilk günden müşterilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

    İlerleyen günlerde yeni iş yerleri ile isimlerini duyurmaya devam edeceklerini ifade eden Gülhan Karaca,” Önümüzdeki haftalarda Safron Fastfood ile hizmetinizde olmaya hazırlanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim