AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, peygamberin hayatı bizlere yaşanabilir en güzel örnek olarak takdim edildiğini belirtti.

                Açıkgöz, ''Kutlu Doğum Haftası'' dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Hz. peygamberi örnek almak, ancak O'nun insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı daveti hayatımıza yansıtmakla ve güzel ahlakını bir bilinç ve hayat tarzı olarak davranışlarımızın merkezi yapmakla mümkün olduğunu kaydetti.

                Kutlu Doğum Haftası ve diğer mübarek gün ve geceler,gönüllerde, zihinlerde ve insanların hayatlarında diri ve canlı tutmak adına fırsat günler olduğunu vurgulayan Açıkgöz şöyle devam etti:

                ''Kutlu Doğum haftası kutlamalarında, Hz. Peygamberi bütün yönleriyle daha iyi tanımak, tanıtmak, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrıyı güncelleştirerek hayatımıza yansıtmak, güzel ahlakını davranışlarımızın rehberi yapmak, toplumda peygamber sevgisini yaymak, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek, İslam'ın mesajını, yediden yetmişe toplumun her kesimine ulaştırmak hedef olarak belirlenmiştir.''

Editör: TE Bilişim