Nurdoğan, beraberinde SGK İl Müdürü Duran Cesur, İl Çevre ve Orman Müdürü Birol Ayyıldız ve PTT Başmüdürü Hayrettin Ceylan ile birlikte bir süre önce göreve başlayan İlçe Kaymakamı Coşkun Açık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Nurdoğan, inşallah sayın Kaymakamımız açısından Kahta’dan sonra belki Kahta Nüfus olarak Boğazlıyan’dan fazla gözüküyor ama diğer anlamda düşündüğümüzde Boğazlıyan’ın da Kahta’dan geri olan bir ilçemiz değil dedi.
    Güzel ilçemizde sayın Kaymakamımızın da güzel hizmetler vereceğine inandığını belirten Nurdoğan, daha önceki Kaymakamlarımız Boğazlıyan’daki görevlerinin ardından gittikleri Ankara’da bürokraside çok iyi yerde olduklarını söyledi.
    Bu bakımdan Boğazlıyan’ın çok bereketli ve nasipli bir ilçe olduğunu vurgulayan Nurdoğan, “Boğazlıyan’da görev yapmak farklılıktır, ayrıcalıktır. Gerçekten Boğazlıyan’da görev yapan Kaymakamlarımız Ankara’da Genel Müdür, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanı, Danıştay, Sayıştay, Yargıtay’da görev yapanlar ile Vali olanlar var. İnşallah bizim Kaymakamımızın da bundan sonraki görevinin çok daha iyi yerlerde olmasını temenni ve arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.
    Nurdoğan, İlçe Kaymakamı Coşkun Açık’ın Boğazlıyan’da da iz bırakacak hizmetler bırakacağını beklediklerini ifade ederek, bizlerde her zaman Yozgat’ta Kaymakamımızın, Boğazlıyan’ın emrindeyiz dedi.
    İlçe Kaymakamı Coşkun Açık ise ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getirerek, misafirlerimizi Boğazlıyan’da ağırlamaktan misafir etmekten mutlu oluruz dedi.
    Kaymakam Açık, bizim kapımız herkese açık. Her zaman ortak çalışmaya, güzel hizmetler vermeye hazırız. Bizim de arkadaşlarımızdan, müdürlerimizden taleplerimiz hizmettir. Hizmet için de herkesin elinden geleni yapacaklarına inanıyorum diye konuştu.

Editör: TE Bilişim