Çamlıbel Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nin (ÇEDAŞ), özelleştirme ihalesinden sonra ihaleyi kazanan Kolin şirketine bu gün devri yapılırken, İl Müdürü Bülent Gürel ise devir sonrasında ilişiğini kesti.
    Gürel yaptığı açıklamada, dün itibariyle kurumlarının Kolin şirketine devrinin yapıldığını söyleyen Gürel, gazetemizeveda ziyaretinde bulundu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç ile vedalaşan Gürel ziyarette Yozgat’ı hiç unutmayacağını söyledi.
    Gürel, devir sonrasında kendisinin ilişiğini keserek Antalya Akdeniz EDAŞ şirket müdür yardımcısı olarak atamasının yapıldığını bildirdi. 2004 yılından beri Yozgat'ta ÇEDAŞ İl Müdürlüğü görevini yürüttüğünü hatırlatan Bülent Gürel, 6 yıl içerisinde Yozgat'ta çok güzel günlerinin geçtiğini ve bir çok işin altına imza attıklarını ifade etti.
    Yozgat halkına teşekkür eden Gürel, ''İyisiyle kötüsüyle 6 yılı geride bıraktık ve bu gün bir başka memlekete gidiyorum.
    Yozgat halkının bana göstermiş olduğu yakın ilgiden dostluktan ve anlayışlarından dolayı hepsine teşekkür ediyordum, Yozgat’ı ikinci memleket olarak görüyorum çok sağlam dostluklar kurdum Yozgat’ı unutmam mümkün değil'' dedi.
    Bizde İleri Gazetesi olarak Gürel’e Yozgat’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevinde başarılar diliyoruz.
Editör: TE Bilişim