Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan, öğretmenlerin geleceğin güçlü Türkiyesi'ni kurmak daha da ileriye gitmek için çok ama çok ihtiyaç duyulan önemli değerler olduğunu söyledi.
    Öğretmenler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımlayan Arıkan, açıklamasında; “Hayatta belirli yerlere gelmek ve belirli standartları yakalamak için önemli faktörlerden biriside haklarını ödemeyeceğimiz çok muhterem ve elleri öpülesi değer biçilmeyen öğretmenlerimizdir” dedi.
    Arıkan; “Öğretmenlerimize.geleceğimizin güçlü Türkiye sini kurmak daha da ileriye gitmek için  çok ama çok ihtiyacımız vardır.Bu nedenle öğretmenlerimizden daha verimli hizmet alabilmek için onların çalışma ortamı ve ekonomik durumlarını her zaman standartların üzeride olmasını sağlamak gerekir” diye konuştu.
    Partilerinin iktidarı halinde öğretmenlerin sorunlarını çözüme kavuşturma sözü de veren Arıkan; “Büyük Birlik Partisinin iktidarında çözülmesi gereken problemlerden önceliği eğitimcilerimizin problemleri alacak ve çözümü sağlanacaktır.
     Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin 24 kasım öğretmenler günü kutluyor Büyük Birlik Partisi olarak saygılar sunuyoruz” dedi.
   
Editör: TE Bilişim