Sorgun Belediyesi tarafından İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonunun alt katına açılan ve aylığı 10 lira olan Fitness Salonuna kadınların ilgisi her geçen gün artıyor.
     Fitness Uzmanı Fatma Eymir, yaklaşık 1 yıl önce açılan fitnes salonuna kadınların yoğun ilgi gösterdiğini, şu anda kayıtlı öğrenci sayılarının 100'ün üzerine çıktığını, ancak giriş ve çıkış yapan öğrencilerle birlikte bu sayının 200'ü geçtiğini söyledi.
     Kursun yalnızca kadınlara yönelik olduğunu ve ayda sadece 10 lira gibi bir ücret alındığına işaret eden Eymir, durumun böyle olması dolayısıyla ilginin giderek arttığını dile getirdi.
     Eymir, ''Kursumuz haftada 2 gün ve 4 seans olarak gerçekleşiyor, aşırı talep olduğundan dolayı diğer günlerde de ek ders veriyoruz. Kursumuzda step-aerobik, pilates, kardio çalışmaları, gymball ve ağırlık çalışmaları yapılmaktadır'' dedi.
     Ev hanımından çalışanına, her meslekten ve kesimden bayanların kursa kursa geldiğini vurgulayan Eymir, ''Kursumuza zayıflamak isteyenler, sağlık problemleri olanlar, kendini dinç hissetmek isteyenler, iş yoğunluğu olan bayanlar çoğunlukta tercih ediyor. Vermiş olduğumuz bu kurslar sayesinde bel fıtığı ve boyun fıtığı gibi hastalıklara çok iyi geliyor. Hatta öğrencilerimizden birinin kanser hastalığı olduğunu ve kursumuza gelerek kanser hastalığını yendiğini öğrendik'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim