Evlendirme programı aşkları yaşlı, genç demiyor insanları peşinden sürüklüyor. Ali Sarıçiçek de bunlardan bir tanesi. 10 yıl önce eşini kaybeden Sarıçiçek, bir gün televizyon programında gördüğü bayandan etkilenince Ferhat misali yollara düşüp, ona aramaya koyuldu.

    Yozgat'taki yerel gazetelere ilan vererek hayatının aşkını aramaya koyulan 66 yaşındaki Ali Amca, Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nden olduğunu öğrendiği Nebahat Hanımı tesadüf eseri televizyonda gördüğünü söyledi.

    Su gibi isimli evlendirme programında kendini tanıtan 46 yaşındaki Nebahat Hanım'ın tam da istediği gibi bir bayan olduğunu söyleyen Ali Amca, evlenip, çocuk sahibi olma hayali ile yanıp tutuştuğunu belirtti.

    Nebahat Hanım'ın bu güne kadar hiç evlenmemiş olması ve kişiliğinin kendisini çok etkilediğini söyleyen Ali Amca, aynı gün televizyon programından Nebahat Hanıma ulaşmak istediğini fakat başaramadığını söyledi.

    Yozgatlı olduğunu öğrendiği Nebahat Hanımı o günden sonra aramaya koyulduğunu söyleyen Ali Amca; “Nebahat Hanım Yozgatlıymış. Kendisiyle evlenmek, yuva kurmak, çocuk sahibi olmak istiyorum. Yozgatlıların bana yardımcı olmasını Nebahat Hanım'la beni kavuşturmasını istiyorum” dedi.

    Ali Sarıçiçek, kendisine bu konuda yardımcı olmak isteyenlerin 0 534 765 48 04 numaralı telefonla ulaşabileceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim