CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Parti Meclis Üyesi, Kadın Kolları Genel Başkanı Zuhal Samlı ve MYK üyesi Selda Arık dün Yozgat’a gelerek partililerle bir araya geldiler.
    İl Teşkilatındaki toplantıya CHP ilçe başkanları, belediye başkanları ve yöneticiler katıldı.
KAYTAN; “SEÇİM STARTINI VERDİK”
    Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Onur Kaytan, parti genel merkezinin uyguladığı proje kapsamında  81 ilde il örgütleri ile yerel seçimlere çalışma yapılması amacıyla Parti Meclis Üyesi, Kadın Kolları Genel Başkanımız Zuhal Samlı, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ve MYK Üyemiz Selda Arık’ın Yozgat teşkilatını ziyarette bulunduğunu söyledi.
    2 gün sürecek olan Yozgat programının aynı zamanda yerel seçimlerle ilgili start verme anlamına geldiğini de belirten Kaytan; “Örgütümüzle yerel seçimde nasıl bir çalışma içerisine gireceğiz. Onun tartışmasını, fikir alışverişini ilçe başkanlarımızla birlikte yapacağız. İlçe örgütümüzle toplantının ardından şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunacağız. Onun dışında Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edip işadamlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. İkinci gün Boğazlıyan’da geniş kapsamlı örgütsel toplantı yaparak programımızı sonlandıracağız” diye konuştu.
YERELDE İKTİDAR OLMAK HEDEFİMİZ
    CHP Meclis Üyesi, Kadın Kolları Genel Başkanı Zuhal Samlı da konuşmasında 2014 yerel eçimleri öncesi illeri ziyaret edip teşkilatlarla istişare çalışmaları yaptıklarını söyledi.
    Teşkilatların ve insanların CHP’ye karşı beklentilerini öğrenmeye çalıştıklarını ifade eden Samlı, Yozgat’ta milletvekillerinin bulunmadığını fakat yerelde iktidar olmak istediklerini dile getirdi.
    Samlı; “Özellikle Yozgat’ta bu dönem milletvekilimiz yok. Ama biz yerelde iktidar olma hedefi ile Yozgat’a geldik bu amaçla Yozgat’tayız. Diliyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde iktidar olacağız” diye konuştu. 
SİNAN AYGÜN YOZGAT’IN FAHRİ MİLLETVEKİLİ
    Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de konuşmasında CHP’nin fahri milletvekili çalışmasından bahsetti.
    Bu dönem CHP’nin bir parti meclis üyesi bir de milletvekili olmak üzere Yozgat’a iki sorumlu atadığını hatırlatan Köprülü, bunun dışında Yozgat gibi milletvekili çıkmayan illere de fahri milletvekillikler oluşturulduğunu söyledi.
    Ankara Milletvekili Sinan Aygün’ün Yozgat’ın fahri milletvekili olduğunu ifade eden Köprülü; “Özellikle Yozgat ilinde Ankara Milletvekili Sinan Aygün görevlendirildi. O da bir sonraki gelişinde bizlerle beraber Yozgat iline gelecek. Yani Yozgat ilinin Cumhuriyet Halk Partisi bakımından bir parti meclis üyesi, iki tane de milletvekili görevlendi.
    Biz Yozgat’tan seçilmemiş olabiliriz. Ne olursa olsun Yozgat’ın sorunları ile Yozgatlı vatandaşlarımızın dertleri, sorunları ile Yozgatlı vatandaşlarımızın dertleri ile problemleri ile her zaman haşir neşir olmak zorundayız, olacağız. Bu bağlamda il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, örgütümüzün tüm temsilcileri hangi kademesinde görev alırsa alsın tüm partililerimiz bizi diledikleri zaman diledikleri şekilde her türlü sıkıntılarını, problemlerini dile getirirler biz de ellerimizden geldiği kadarıyla bunları çözme noktasında kendileri ile beraber oluruz” şeklinde konuştu.
YOZGAT ÖĞRETMEN LİSESİ’NDE OKUDUM
    CHP Kadın Kolları Başkanı Selda Arık da konuşmasında Yozgat Öğretmen Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak; “Yozgat öğretmen okulu mezunu olmanın ve Cumhuriyet Halk Partili olmanın gururunu her zaman yaşadım” dedi.
    Parti binasında yapılan toplantının ardından CHP’liler Yozgat ve Yerköy’de şehit ailelerini ziyaret ettiler. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi’nde işadamları ile bir araya gelen CHP’liler bu gün de Boğazlıyan’da geniş katılımlı bir toplantı yapacaklar.
Editör: TE Bilişim