CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan'ın göreve gelmesinin ardından ilçelere yönelik ziyaretlere Sorgun ilçe teşkilatıyla devam edildi.
     İl Başkanı Kaytan, CHP İl Örgütü üyeleri ile birlikte hem partililerle tanışmak hem de yaklaşan yerel seçimler öncesinde yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere bu ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyledi. Kaytan, geçtiğimiz hafta ve bu hafta tüm ilçe örgütlerini ziyaret etme şansı yakaladığını, Sorgun ilçesine yaptıkları bu ziyaretle ilçelere yönelik ziyaretleri tamamladıklarını bildirdi.
     Kaytan, ''Göreve yeni gelmem nedeniyle ilçe örgütlerimizle tanışmak istedim. Bununla birlikte yaklaşan bir genel seçim var. Örgütlerimizle koordineli olarak nasıl bir çalışma içerisinde olacağımızı belirlemek amacıyla bu ziyaretleri yapıyoruz. İlçelerimiz tamamlandı. Önümüzdeki hafta Yozgat merkezde bazı ziyaretlerde bulunacağız ve ondan sonraki hafta yine ilçelerimize ziyaretlere başlayacağız'' dedi.
     Kaytan, ilçe ziyaretleri sırasında bazı esnaf ve vatandaşları da ziyaret ettiğine değinerek, gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılandığını, CHP'nin yaklaşan genel seçimler öncesinde iyi bir ivme yakaladığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim