Çekerek Ziraat Odası Başkanı Şükrü Kayhan, yaptığı açıklamada, çiftçiye kaliteli bir hizmet vermek amacında olduklarını ifade ederek, ''Eski binamızın yeri ve yapısı nedeniyle çiftçimize sağlıklı bir hizmet verme noktasında sıkıntı yaşıyorduk. 'Doğrudan Gelir Desteği' başladığı için birçok noksanımız olmasına rağmen, çiftçimizin ayağının alışması için yeni yerimize taşındık'' dedi.
     Yeni hizmet binasında bir hafta önce hizmet vermeye başladıklarını kaydeden Kayhan, yeni hizmet binasında çiftçilere yönelik hizmetlerin daha rahat ve hızlı bir şekilde verileceğini söyledi.
     İki kat olan binanın alt katının depo olarak faaliyete geçtiğini belirten Kayhan, binanın ikinci katında ise idari işler ve oda başkanının bürosunun bulunacağını kaydetti.
     Çiftçilerin merak ettiği konulardan biri olan toprak analizini yeni hizmet binasında geniş çaplı ele alıp, çiftçilere birebir anlatımının da yapacağını anlatan Kayhan, ''Toprak tahlili konusunda çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için üzerinde önemle duruyoruz. 50 dekar üzerinde arazisi olan çiftçilerimize gübre desteği de verildi.
    Bu konularda bilinçsiz kalan çiftçimiz tahlillerini eksik yaptırıyorlar veya hiç yaptırmadılar. Çiftçilerimizin sıkıntılarını çözmek ve daha bilinçli hala getirmek için iç içe olmayı, daha yakından ilgilenmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim