yapan kameralar ve internet sayesinde tanıtım yapmaya planlayan Çiçekdağı Belediyesi, ilçenin farklı yerlerinden canlı yayın için kolları sıvadı.

    Çiçekdağı Belediyesi internet sitesinden (www.cicekdagi.bel.tr) adresinden canlı yayınla ilçeyi canlı yayınla izlemek isteyenler için 24 saat canlı yayın izlettirme için gerekli çalışmaların başladığını ifade eden Başkan İsmail Deniz,  ; Sıla hasreti çeken hemşerilerinin hasretini bir nebze giderebilmek için çalışmaların başladığını ifade etti.

    Deniz, “Çiçekdağı İlçemiz, 24 saat kamera sistemi ile kayıt altına almayı hemi de ilçemizin  belirli noktalarına koymayı planladığımız, 24 saat canlı yayın kameralı sistem sayesinde  gurbetteki vatandaşlarımız ilçemizi 24 saat takip etme imkanına kavuşturmayı ve gurbette yaşayan hemşerilerimizin memleket hasretliklerine bir nebzede olsun gidermeye planlıyoruz.

    Çiçekdağı Belediyesi'nin internet sitesi yenilenmesinin ardından şimdi de; Sıla hasreti çeken hemşerilerinin hasretini bir nebze giderebilmek için ilçe merkezinde çeşitli noktalara yerleştireceği kameralarla 7/24 Canlı görüntü yayını sunacaktır.”dedi.

Editör: TE Bilişim