Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayında üyeleriyle iftar sofrasında bir araya gelen Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, Şefaatli ilçesindeki iftar programına katıldı.
Şefaatli’de gerçekleşen iftar programına Şefaatli Kaymakamı Menderes Topçuoğlu, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Borsa Başkanı Mehmet Erkekli, yönetim kurulu üyesi Medeni Akyol, Borsa Meclis Başkan Yardımcısı Murat Gençarslan ve borsa üyesi vatandaşlar katıldı.
İftar sonrası bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli; “Bu ay değerlendirmek için en makbul aydır. Bütün günahlardan arınma, pişmanlığı ve içten gelen tövbeyi Allah’a sunma, doya doya ibadet etme fırsatı bütün din kardeşlerim için hayırlı olsun. Gönlünüzü Allah’a açacağınız bu mübarek Ramazan ayınız kutlu olsun.” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli Şefaatli’de yapılan organizasyonun ardından Çarşamba günü Sarıkaya ilçesinde, Perşembe günü Sorgun ilçesinde ve önümüzdeki hafta içinde de Merkez ilçede iftar organizasyonlarının devam edeceğini ayrıca Sorgun ilçesinde yapılacak organizasyon öncesinde de Ticaret Borsası Sorgun Şubesi’nin yapılan tadilatın ardından açılışının yapılacağını belirtti.
YARDIMLAR SÜRDÜ
Yozgat Ticaret Borsası, bu Ramazan ayında da yardımlarına devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katkılarıyla hazırlanan 40 bin TL değerindeki 800 adet gıda paketi ihtiyaç sahiplerine mübarek Ramazan başında ulaştırıldı.
Katkılarından dolayı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli; “Mübarek Ramazan ayında bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine destek olmak için elimizden geleni yaptık. Bunu yaparken de mümkün olduğu ölçüde hassasiyet gösterdik ve insanları rencide etmeden hareket ettik. Daha önce belirlemiş olduğumuz listeler doğrultusunda amacına uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerine tek tek paketleri ulaştırdık.” dedi.

Editör: TE Bilişim