Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Altunbaş’ın İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliğine atanmasının ardından Kaymakam Altunbaş’ın yerine ataması yapılan Adıyaman ilçesi Kahta Kaymakamı Coşkun Açık Boğazlıyan’a gelerek görevine başladı.
    Boğazlıyan’da görev yapmaktan dolayı mutlu olacağını belirten Kaymakam Açık, hep birlikte bu ilçeye en güzel hizmeti vereceğiz dedi.
“KAYMAKAM
AÇIK KİMDİR”
    Kaymakam Coşkun Açık, 1972 yılında Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kırıkhan’da, Lisans eğitimini, A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini, aynı üniversitede insan hakları alanında “Ulusal İnsan Hakları Kurumları (NHRİ)” konulu teziyle tamamladı.
    İçişleri Bakanlığında 1998 yılında Gaziantep’te Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan ve Yurtdışında 2001 yılında Londra'da bulunan Açık, sırasıyla 2002-2003 yılları arasında Osmaniye, 2003-2004 yılları arasında Diyarbakır, 2005-2008 yılları arasında Şanlıurfa’da çalıştı. 2008-2011 yılları arasında Kâhta Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Coşkun Açık son kararname ile Boğazlıyan Kaymakamlığına atandı. Kaymakam Açık, evli ve 3 çocuk babası.
Editör: TE Bilişim