Akdağmadeni Belediyesi  Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilçede  belirlenen bin dar gelirli aileye Ramazan ayı için özel olarak yaptırılan ramazan paketlerini dağıttı.
Ramazan ayı nedeniyle yardıma muhtaç ailelerin rahat ve huzurlu bir ay geçirmesi için, kuru bakliyat, kahvaltılık, makarna, yağ ve şeker gibi ürünlerin bulunduğu erzak paketi belediye ekipleri tarafından ilçede  tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine teslim edildi.
Sosyal Belediyecilik anlayışı ile bu zamana kadar yardıma muhtaç dar gelirli ailelerin yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Suphi Daştan; “Akdağmadeni Belediyesi olarak sırf Ramazan ayına özel olmamak şartıyla yardıma muhtaç ailelerimize her zaman her türlü desteği veriyoruz. Her yıl olduğu gibi Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır şekilde yardımlarımıza devam ediyoruz. Belediyemiz tarafından yaptırılan Ramazan paketlerinde bir ailenin bir ay boyunca ihtiyacını karşılayacak temel besin maddeleri yer alıyor. Akdağmadeni Belediyesi olarak ilçemizde yardıma muhtaç, dar gelirli ailelerimizi yalnız bırakmayarak yanlarında olmaya destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
 

Editör: TE Bilişim