Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uğur Aközlü, oda aidat borcu bulunan berber ve kuaförlerin, borçlarının ana parasını ödemeleri halinde gecikme zamlarının silineceğini söyledi.

   Yaptığı yazılı açıklama ile berber ve kuaförlere seslenen Uğur Aközlü, Torba Yasası ile esnaf ve sanatkara sağlanan faiz affı ve yapılandırmadan, Yozgat’taki berber ve kuaförlerin de yararlanmasını istedi.

    Aközlü’nün sektörde hizmet veren esnafları yakından ilgilendiren açıklaması şu şekilde oldu: “5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu hükümlerine göre 25 Şubat 2011 tarihi itibariyle, esnaf ve sanatkarların üyesi oldukları odalara olan aidat borçlarının asıllarının tamamının; 01 Mart 2011 tarihinde 31 Ağustos 2011 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar ödenmesi halinde bu alacaklara uygulanan gecikme zammının tahsilinden vazgeçilecektir.

    Üyelerimizin geçmiş dönem aidatlarının odamıza gelerek hesaplattırıp mağdur olmamaları açısından belirtilen tarihlerde ödeme yapmaları rica olunur.”

Editör: TE Bilişim