Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, Köydes projesi kapsamında ilçede yapılan asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.
     Aydıncık'ı, Sorgun ilçesi üzerinden Yozgat'a bağlayan Şebek-Gezbel mevkinde asfaltlama yapılan yolda çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Taner Tengir, yaptığı açıklamada 2010 yılı Köydes programı kapsamında asfaltlama çalışmalarında sona gelindiğini söyledi.
     Tengir, ''Bu çerçevede programımızda yer alan 2,5 kilometre Mollaismailoğlu köyü 1. kat asfalt çalışması ve 1,5 kilometre Dereçiftlik köyü 2. kat asfalt çalışmalarını geçtiğimiz ayda tamamladık'' dedi.
     Yaklaşan kış öncesi vatandaşların daha sağlıklı ulaşım imkanına kavuşması için Köydes programı kapsamında ek ödenek çıkarttıklarını ifade eden Tengir, ''Ek program ile ilçemiz için önem arz eden Gezbel, yolunun tamamını programa dahil ederek, toplam 12 kilometrelik yolu tamamladık. Böylece Aydıncık'ta toplam 16 kilometre 1. ve 2. kat asfalt çalışması yapmış olduk'' diye konuştu.
     Kaymakam Taner Tengir, İl Özel İdaresi bütçesinden sağlanan kaynaklarla Kuyu, Güroğlu, Mollaismailoğlu, Sakızlık ve Kocabekiroğlu köylerinin kanalizasyon ve foseptik çukuru çalışmalarının da tamamlanarak yöre halkının hizmeti sunulduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim