Anadolu Ahde Vefa Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Atılgan, Fevzi Çakmak, Milli Egemenlik, Agahefendi ve Şehit Önder Muratoğlu ilköğretim okullarından maddi durumu iyi olmayan 20 öğrencinin okul giysilerini temin ettiklerini kaydetti.
    Önümüzdeki yıllarda yardımların giderek artacağını anlatan Atılgan, ''Gönül isterdi ki tüm fakir öğrencilerimize yetişelim, ama derneğimiz henüz yeni. Yeni olmasına rağmen böyle güzel faaliyetlerle yolunda yürümeye devam ediyor. İmkanlarımız büyüdükçe daha büyük yardımlar yapmak gayretinde olacağız'' dedi.
    Ellerinden geldiği kadar herkese yardım etmeye çalıştıklarını ifade eden Atılgan, şöyle devam etti:
    ''Şu caddede gezen çocuklar, gençler, hoşumuza gitsin gitmesin bizim çocuklarımız. Onlara sahip çıkmak sadece maddi olarak değerlendirilmemeli. Herkesin bir eksikliği var. Kimisinin fakirliğinden dolayı paraya ihtiyacı var, kimisinin ilgiye, kimisinin bilgiye, kimisinin arkadaşa, kimisinin gerçekten sırtını dönebileceği dosta ihtiyacı var. Bu anlayış derneğimize yön verecek en önemli ayrıcalıklarımızdan biri olacaktır. Bu çalışmalarda yer almak isteyen gönüllüleri de yanımızda görmek bizlere daha fazla güç verecektir.''

Editör: TE Bilişim