Yozgat Alperen Ocakları, Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için mevlid-i şerif okuttu. Çapanoğlu Büyük Camii’nde öğlen namazına müteakiben okutulan mevlide çok sayıda vatandaş katıldı. 

            Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Çıtak, insanların yüreklerindeki vefa duygusunun en büyük zenginlik olduğunu belirterek, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nu da hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

            Çıtak şöyle konuştu: “Dünyanın insanlara güzel ameller bırakması için fırsat vermektedir. Bizler bu dünya hayatını her an Rabbimizin kontrolünde, her an geriye iyi bir şeyler bırakmak için yaşama imkanı olduğunu fark ederek yaşamamız gerekmektedir'' dedi.

            Çıtak, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun, Anadolu’nun yetiştirdiği ve duruşuyla, ahlakıyla, insanlığıyla ve dürüstlüğüyle taraflı tarafsız herkesin sevgisinde mazhar olmuş önemli bir kişilik olduğunu, insanların gönüllerini fethetme konusunda ne denli başarılı olduğunun vefatından sonra yaşananlarla görüldüğünü belirterek, milletin sevgi ve saygısına layık olacak Yazıcıoğlu gibi nice insanlar yetiştirilmesi temennisinde bulundu.

            Mevlid-i Şerif'in ardından cami çıkışında vatandaşlara gül suyu ve mevlid şekeri ikram edildi.

Editör: TE Bilişim